Huisdieren worden steeds belangrijker in het moderne huishouden, ze worden beschouwd als echt gezinslid. Onderzoek heeft al aangetoond dat huisdieren een belangrijke sociale rol vervullen en onze fysieke en mentale gezondheid bevorderen, zonder dat we dat eigenlijk doorhebben. Vanuit liefde zorgen we ervoor dat onze veeleisende fluwelen poten niets te kort komen. We verwennen ze met zachte slaapplekjes, verleidelijk speelgoed en een voederplaats om de pootjes bij af te likken. Heel leuk… Voor je kat. Voor jou is het niet om aan te zien!

Pluche en sisaltouw voegen niets toe aan je interieur. De klassieke krabpaal stop je het liefst ver weg op zolder, de meeste voerbakken zijn een doorn in het oog en zodra er bezoek komt schop je die felgekleurde plastic speelballen nog snel ver onder de bank. Zonde! Reden genoeg om het welzijn van je viervoeter net zo serieus te nemen als je eigen welzijn.

ChiCats werkt daarom alleen samen met de beste merken. We vinden het belangrijk dat onze producten luxe en elegantie uitstralen, maar tegelijkertijd gemaakt zijn van hoogwaardige en duurzame materialen. Zo kunnen jij en je kat zo lang mogelijk genieten van onze producten.

Zorg voor echte eyecatchers in je interieur. Volto en Torre zijn klassieke krabpalen, maar dan in een modern jasje. Reken af met sisaltouw, het hoogwaardige vilt oogt gezellig en warm én is sterk en duurzaam. 

Er zijn ook meubels waar op stijlvolle en onopvallende manier een slaapplek voor je kat in verwerkt zit, zoals Tavolino van Miacara of Kikko van Labbvenn. Zo creëer je een comfortabele plek om zelf te ontspannen met een kop koffie en is je harige vriend(in) altijd dichtbij.

Sito gaat nog een stapje verder en vormt door haar stevige materiaal een kattenbak en krukje in één. Ideaal om in de gang je schoenen aan te trekken. Met een extra kussentje zal je kat zich ook geroepen voelen om hier haar dutje te doen. 

Je kattenbak hoeft sowieso niet meer in het verdomhoekje te staan met de verschillende modellen van Hoopo. De kattenbakken zijn zo ontworpen dat het ook vieze geurtjes en rommel buiten de deur houdt. Win-win!

Een simpelere oplossing is om met kleine items zelf aan de slag te gaan. Neem bijvoorbeeld een leuke kattendeken en leg deze in een vakkenkast of op de bank. Met speelgoed van natuurlijke materialen, zoals veren, wol en leer creëer je een oase van rust. Of zet je voerbakken op een mooi plateau, zoals Tova van MiaCara. Zo oogt je voederplaats één geheel en wordt tegelijkertijd je vloer beschermd tegen spetters en vlekken.

Voor de echte doe-het-zelvers: schroef wat brede planken tegen de muur en leg hier een kattenmand of kussen op waar jouw lieveling heerlijk opgerold kan liggen slapen. Katten houden er namelijk van om hun omgeving te kunnen controleren (en op jou neer te kijken) en waar kan dat beter dan op een heus klimparadijs?

Ontdek nu alle producten in onze webshop via www.chicats.nl/shop/.

BESTSELLER!
 59,95 94,95
NEW!
Antraciet
Cognac
Wit
 54,99
BESTSELLER!
Beige
Grijs
Zwart
 99,00
Bruin
Grijs
 19,00
Antraciet
Wit

Kattenbakken

Hoopo® Poh kattenbak

 29,95
Beige
Zwart

Krabpalen & meubels

District 70 Unfold krabton

 79,95
BESTSELLER!
Antraciet
Beige
Lichtblauw
 5,95

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van chicats.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 11 reviews.