Katten zijn geliefde huisdieren die ons hart stelen met hun zachte vacht, schattige snoet en speelse persoonlijkheid. Je wilt je nieuwe beste vriend(in) straks met open armen verwelkomen in jouw territorium. Daarvoor is het belangrijk dat je een aantal (hippe) kattenspullen in huis haalt en het een en ander regelt.  

Zometeen heb je je handen vol aan je huistijger(tje), dus bereid je goed voor! Dat doe je met onze ChiCats Kitten Checklist. We hebben alle benodigdheden en andere praktische regelzaken voor jouw (eerste) kat op een rij gezet. En om het nóg makkelijker te maken, staat alles in een PDF document. Printen en afvinken maar!

ChiCats Blog - De Kitten Checklist. Alles voor jouw eerste kat!
Klik hier om te downloaden!

Je kat verdient het beste en bij ChiCats hebben we dat! Shop hier jouw moderne kattenproducten.

2 reacties op “ChiCats Kitten Checklist: alles voor je (eerste) kat

 1. Lenny zegt:

  Wat een fantastische en handige Kitten Checklist hebben jullie samengesteld! Super hoe overzichtelijk en compleet deze lijst is. Die gratis kittenbox is lijkt me ook erg leuk! Weet je waar ik die kan aanvragen? Kan dat bij jullie webshop?

  • ChiCats zegt:

   Wat een leuke reactie Lenny! 🙂 Jammer genoeg bieden wij deze niet aan, maar dat sluiten we voor de toekomst niet uit!
   Er zijn verschillende (gratis) kittenpakketten te krijgen, bijvoorbeeld bij BeezTeez, Prins en Royal Canin. Op Google vind je er genoeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van chicats.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 11 reviews.