Pluche, sisaltouw en felgekleurd plastic… De meeste kattenproducten zijn behoorlijk smakeloos en onesthetisch. Als katteneigenaar wil je spullen die praktisch zijn én passen bij je interieur. Stijlvolle kattenmeubels en accessoires verrijken je interieur en maken het één geheel. Wij vertellen je hoe je hippe kattenproducten matcht met jouw interieur, deze keer lichten we de Scandinavische woonstijl uit en vertellen we hoe je deze terug laat komen in jouw kattenspullen.

De kracht van Scandinavisch design ligt in de eenvoud. In deze functionele en warme stijl zie je veel neutrale kleuren, strakke lijnen en natuurlijke houtsoorten. Met deze woonstijl creëer je een strakke en frisse look. Het is een echte moderne klassieker en is behoorlijk smaakvol dankzij de gezellige en lichte uitstraling.

De kenmerken van een Scandinavisch interieur

Natuurlijke materialen en texturen

Natuurlijke materialen zoals hout, steen en baksteen zorgen voor textuur. Houten vloeren en bakstenen muren vormen een neutrale en natuurlijke basis en zijn duurzaam.

Wittinten en een naturel kleurenpalet

Veel licht zorgt voor een prettig en gezond gevoel. Dat kunnen ze met de lange en donkere dagen in Scandinavië goed gebruiken. Wittinten, een naturel kleurenpalet en veel natuurlijk licht: zonder die elementen is er geen sprake van Scandinavisch design.

Eenvoudige, strakke lijnen

Een Scandinavisch interieur herken je aan minimalisme. Scandinavische designs zijn hebben een perfecte balans tussen eenvoud, vorm en functie. Door de strakke lijnen en het gebruik van warme materialen straalt het eenvoud en gezelligheid uit.

Warm en gezellig textiel

Blikvangers met een aangename textuur zoals een sprei of deken van wol, faux fur of teddy ogen gezellig, maar brengen ook meer warmte in je woning.  

Labbvenn is een uniek merk door de minimalistische en neutrale ontwerpen van hoge kwaliteit. Deze stijlvolle kattenproducten passen perfect binnen de Scandinavische woonstijl, vanwege de strakke designs in lichte kleuren en door het gebruik van natuurlijke materialen.

Onze favorieten

Coco kattenmand

Je kat kan heerlijk wegdromen in deze hippe, gehaakte kattenmand Coco. De dikke, gevlochten textielgaren zorgen voor een gezellig, warm en geborgen gevoel. Verkrijgbaar in 4 hippe kleuren: antraciet, beige, bruin en groen. 

Shop hier
Labbvenn Coco kattenmand
Fora kattendeken

Met deze fluffy kattendeken verhoog je gemakkelijk het comfort gehalte van je kattenmand, krabpaal of bank. Dankzij de pluizige vacht-look is Fora ultra zacht, warm én stylish voor je lieveling. 

Shop hier
Labbvenn Fora kattendeken
Vuku voerbakken

Vuku is een serie van hippe voerbakken die geheel voldoet aan de hoge eisen van jouw pluizenbol. Het minimalistische design bestaat uit duurzame en hoogwaardige materialen, zoals hout en keramiek. Vuku is verkrijgbaar in een single en double variant.

Shop hier
Labbvenn Vuku Single voerbak
Musse speelhengel

Dit duurzame kattenspeelgoed bestaat uit hoogwaardige materialen, waaronder een leren riem, houten elementen, natuurlijke vogelveren en imitatiebont. Een perfecte prooi voor jouw huistijger! Musse is verkrijgbaar in bruin en grijs.

Shop hier
Labbvenn Musse speeltje

Bij ChiCats vind je design kattenartikelen in de Scandinavische stijl, ga voor andere merken naar onze webshop.

Meer producten in de Scandinavische stijl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van chicats.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 11 reviews.