De betoverende decembermaand brengt veel sfeer en warmte met zich mee, de kerst en de jaarwisseling zitten er aan te komen. Dat gaat gepaard met de meest prachtige versieringen in huis, samenzijn met dierbaren en het geven van cadeaus aan elkaar. Het geven van een cadeau is meer dan alleen het uitwisselen van materiële voorwerpen: het is een uiting van liefde, zorg en waardering voor een ander. 

Geef of krijg je een cadeau van ChiCats? Dan weet je zeker dat jouw cadeau met veel liefde en aandacht voor jou en je kat is geselecteerd en ingepakt. In dit blogartikel geven we je leuke én betaalbare opties voor een (katten)cadeau voor jouw geliefde!

Een lederen kattenhalsband van DWAM

De hippe en lederen kattenhalsbandjes van DWAM zijn met de hand gemaakt van hoogwaardige materialen. De verschillende kleuren en ontwerpen maken dit een uniek cadeau. Ga jij all out met een gekleurd bandje zoals Roxy, Kitty of Coco? Of speel je op safe met neutrale kleuren zoals bij Ivy, LouLou en Tommy?

Duurzame kattenspeeltjes van natuurlijke materialen

Duurzame kattenspeeltjes van natuurlijke materialen zoals wol, leer, hout en vogelveren zijn onmisbaar voor luxe poezen(bazen), het is namelijk een perfecte prooi voor jouw kat. De vilten speelballen van MiaCara en District 70 vliegen over de vloer. Terwijl je Musse, Tollo of Topo makkelijk bevestigt aan jouw krabpaal, zo kan jouw kat ook kan spelen als jij er niet bent.

MiaCara Globo kattenspeelgoed

 12,95

Stijlvolle speelmomenten met Globo van MiaCara! Viltwol, geproduceerd in Nieuw-Zeeland, is een hoogwaardig en duurzaam materiaal. Het wordt met de hand gemaakt, hierdoor zijn lichte kleurverschillen mogelijk bij dit kattenspeelgoed. Het betreft een set van 3 balletjes.

Levertijd: 5 werkdagen


Artikelnummer: N/B Categorie:
Lees meer

Labbvenn Musse kattenhengel

 19,00

Prikkel de nieuwsgierigheid van je kat met Musse van Labbvenn. Deze duurzame kattenhengel bestaat uit hoogwaardige materialen, waaronder een leren riem, houten elementen, natuurlijke vogelveren en imitatiebont. Een perfecte prooi voor jouw huistijger!

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen


Artikelnummer: N/B Categorie:
Lees meer

MiaCara Topo kattenhengel

 24,95

Jagen, vangen en rennen. Alles wat ook maar een klein beetje beweegt is interessant en prikkelend voor je vriend(in). Topo van MiaCara is een perfecte prooi voor je kat dankzij haar lichte gewicht en hoogwaardige, duurzame materialen.
De zachte ponpon van schapenvacht maakt deze kattenhengel ook nog eens zacht en knuffelig.

Levertijd: 5 werkdagen


Artikelnummer: N/B Categorie:
Lees meer

Labbvenn Tollo kattenhengel

 24,00

Prikkel de nieuwsgierigheid van je kat met kattenhengel Musse van Labbvenn. Dit duurzame speelgoed bestaat uit hoogwaardige materialen, waaronder een leren riem, houten elementen, natuurlijke vogelveren en imitatiebont. Een perfecte prooi voor jouw huistijger!

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen


Artikelnummer: N/B Categorie:
Lees meer

District 70 Pure, Glow, Fairy kattenspeelgoed

 5,95

Deze vilt ballen van District 70 zijn een leuke prooi voor de actieve huistijger! De ronde vorm en het lichte gewicht maakt dat je ze over je vloer zullen vliegen. Pure, Glow en Fairy is een set van 4 kleurrijke speelgoedballen, gemaakt van 100% wol vilt.

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Artikelnummer: N/B Categorie:
Lees meer

Hoopo® Mini Donuts kattenspeelgoed

 7,95

Urenlang speelplezier gegarandeerd met deze schattige Mini Donuts van Hoopo! Dit leuke kattenspeelgoed van teddystof maakt een knisperend geluid wanneer je kat erin kauwt of knijpt.

Dit kattenspeelgoed is een set van 3 stuks en bestaat uit gemixte kleuren, zo is het altijd een verassing welke set je (kat) krijgt. Dankzij de mooie verpakking ook leuk als (kraam)cadeautje!

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Categorie:
Lees meer

Sunny Catnip kattenspeelgoed – Let’s Play

 12,95

Deze set handgeknoopte speelgoedballen zijn een droom voor jouw kat! En voor jou ontzettend leuk om te mixen en matchen met onze andere producten van Sunny Baskets, dus kies je favoriete kleur(en)! Elk product van Sunny Baskets wordt met de hand gemaakt en bestaat uit stevige garen, gemaakt van gerecyclede OEKO-TEX katoen en afkomstig uit Europa. Niet alleen fijn voor je kat, maar ook voor jou en het milieu!

De Let’s Play ballen van Sunny Baskets zijn extra prikkelend voor je vriend(in) door de organische Catnip aan de binnenkant. Catnip (kattenkruid) is een plant uit de munt-achtige familie. Eén van de ingrediënten is nepetalacton. Dit heeft een enorme aantrekkingskracht en katten kunnen het niet weerstaan. Catnip geeft katten een enthousiast en prettig gevoel voor +- 15 minuten. Het is niet schadelijk of verslavend voor je kat.

Elk product van Sunny Baskets wordt op bestelling met de hand gemaakt. Hierdoor hanteren wij een levertijd van 1 tot 2 weken.


Artikelnummer: N/B Categorie:
Lees meer

Hoopo® Tail kattenspeelgoed

 14,95

Alles wat rinkelt en glinstert is interessant voor je huistijger. Tail van Hoopo is duurzaam en leuk kattenspeelgoed, het maakt een tikkend geluid als deze uit het vaasje komt en werkt extra prikkelend door het lange koord. De hoogwaardige materialen zorgen voor lang speelplezier.

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Categorie:
Lees meer

Een hippe set voerbakken met bijpassende placemat

De voerbak is overduidelijk het favoriete accessoire binnen een kattenhuishouden. Met een hippe set voerbakken en een bijpassende placemat voor katten maak je van je voerplaats een echte blikvanger. De Bamboo lijn van District 70 is stijlvol, minimalistisch en zeer praktisch in gebruik.

Antraciet
Beige
Lichtblauw
 34,95
BESTSELLER!
Antraciet
Beige
Grijs
Lichtblauw
 5,95
Antraciet
Beige
Lichtblauw
 24,95
Antraciet
Beige
Grijs
Lichtblauw
 12,95

Een zachte kattendeken

Voor de slaapkop heeft ChiCats een ruim assortiment aan luxe kattendekens, waaronder varianten met teddy, faux fur of fleece. Hiermee geef je een extra touch aan jouw krabpaal of kattenmand. Of leg hem gewoon op de bank, zodat je lieveling een zacht plekje heeft om naast jou te kunnen dutten. 

Antraciet
Beige
Bruin
Wit
 34,95
Beige
Bruin
Grijs
 39,95
Antraciet
Beige
Wit
 29,95
Antraciet
Beige
Bruin
Donkergroen
Zwart
 24,95

Een moderne kattenbak van Hoopo

Hoopo is een absolute koploper op het gebied van mooie en moderne kattenbakken. De Poh is een klassieke kattenbak zonder deksel, maar dan in een modern jasje en voor slechts €29,95. Daar worden poes en personeel beiden blij van.

Hoopo® Poh kattenbak

 29,95

Verstop je kattenbak niet langer. De Poh is een klassieke kattenbak zonder deksel, maar dan in een modern jasje! Met haar compacte, stijlvolle design is deze kattenbak geschikt voor kleine ruimtes, maar ruim genoeg voor het comfort van je kat. Een open kattenbak is ideaal voor angstige katten. Het tussendoor schoonmaken van deze kattenbak gaat gemakkelijk met het bijgeleverde schepje en containertje.

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Artikelnummer: N/B Categorie:
Lees meer

Multifunctioneel krabspeelgoed van District 70

Met het multifunctionele krabspeelgoed van District 70 weet je zeker dat je goed zit. Het is namelijk leuk om op te slapen, mee te spelen en aan te krabben. Caterior, Masterpiece en Diary zijn decoratieve en trendy koffietafelboeken, terwijl je de 3-in-1 kattenmand Maze in wel 5 verschillende vormen kunt vouwen. Snake, Sunny, Track en Bloom zijn extra interessant vanwege de ronddraaiende, rinkelende belletjes in de kartonnen vormen.

Ben je er nog niet helemaal over uit? Bekijk onze webshop voor nog meer leuke kattencadeaus! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van chicats.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 11 reviews.