Het verhaal achter

ChiCats logo
Jo-Ann van Hal - Eigenaresse ChiCats

Jo-Ann

Pluche, sisaltouw en felgekleurd plastic… De meeste kattenproducten zijn behoorlijk smakeloos en onesthetisch. Zelf ervaarde ik dat na een grote verbouwing van ons oude, karakteristieke huis. Mijn vriend ging overstag en ons huishouden werd uitgebreid met Gina en Giulia, eindelijk! Van jongs af aan heb ik al een gouden hart voor katten.
Ik gun mijn harige vriendinnen het allerbeste, maar speurend over het internet kon ik nergens producten vinden die praktisch zijn én passen bij mijn moderne interieur.  Daar begon het idee voor ChiCats. Ik geloof erin dat stijlvolle kattenmeubels en accessoires je interieur verrijken. Je lieveling(en) (en jij zelf!) zullen je dankbaar zijn.

Gina

Haar ondeugende koppie zegt al genoeg. Gina is een meesteres in kattenkwaad uithalen. Met haar luide stem is ze een heerlijke kletskous en staat ze om 7 uur ‘s ochtends steevast de bazen wakker te mauwen. Waar je ook gaat, Gina eist de aandacht op en houdt van een stevige kroelpartij. Ze likt je zo veel dat het pijn doet op je huid. Well, love hurts… 

Gina kat
Giulia kat

Giulia

Zachtaardig en aanhalig. Giulia komt je altijd lief mauwend tegemoet en geeft je zachte liefdesbeetjes en harde kopjes. Ze is een echte knuffelkont en vindt het heerlijk als haar buikje gekroeld wordt. Maar zodra ze niet direct aandacht krijgt, dan zijn je meubels, muren en planten niet veilig. Giulia weet donders goed wat ze moet doen om de aandacht te trekken!