Home • Retouren

Retouren

Retourtermijn

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Retour aanmelden 

Indien u gebruik wenst te maken van uw herroepingsrecht,  kunt u contact met ons opnemen via info@chicats.nl onder vermelding van het bestelnummer. Op het moment dat wij de producten in perfecte conditie retour hebben ontvangen, zullen wij vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen storneren. 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan zullen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.