Home • Retouren

Retouren

Je hebt het recht om de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren door een e-mail te sturen aan info@chicats.nl. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Dit geldt alleen voor ongebruikte producten. 

Retouradres

ChiCats
Kastanjelaan 15
6883 HZ Velp (Gelderland)
Nederland

Klik hier om het retourformulier te downloaden. Print het retourformulier en voeg deze bij je retourzending.

Proces van retourneren

De verzendkosten voor retour zenden aan de webshop zijn voor eigen rekening. Vermeld bij de retour duidelijk het ordernummer van je bestelling (zie hiervoor de bevestigingsmail) of voeg een kopie van de factuur toe. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd! 

Zorg ervoor dat de artikelen met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd zijn, dan zullen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Nadat de producten door ons in goede orde ontvangen zijn, zal het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen terugbetaald worden via de oorspronkelijke betaalmethode. 

Defect, verkeerd artikel of schade?

We doen er alles aan om dit zo veel mogelijk te voorkomen. Mocht het toch gebeuren dat je artikel defect is of dat je een verkeerd artikel hebt ontvangen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via info@chicats.nl en vermeldt hierbij het volgende:

  • Ordernummer van je bestelling;
  • Om welk product het gaat;
  • Beschrijving van het probleem;
  • Foto’s van het probleem.

Bij ChiCats streven we ernaar om jou en je kat blij te maken. We zorgen ervoor dat we samen tot een passende oplossing komen.